fbpx

Fordele ved digitalisering

En komplet digitalisering (Digital Business Transformation) er ikke en opgave, man klarer i en håndevending.

Det kræver planlægning og gennemtænkte strategiske beslutninger, der tager højde for, hvor meget din virksomhed kan klare samtidig med, at du fastholder din forretningen og ikke taber omsætning.

Hvis du gør det ordentligt, er fordelene mange – så hvorfor ikke gøre det bedst muligt med det samme? Det er ikke et spørgsmål om, at du kan vælge fra. Det er reelt dit eneste valg som ejerleder, hvis du ønsker at beholde eller øge dine markedsandele.

Her er DE 5 fordele, helt overordnet – der er masser af underliggende og efterfølgende fordele, men her er de 5 helt overordnede fordele ved digitalisering:

  1. Øget effektivitet: Nye teknologier giver mulighed for intelligent automatisering, der igen giver mulighed for strømlinede processer i fremstillingen. Business Intelligens (BI) giver øjeblikkelig dataindsigt til hurtig beslutningstagning på et kvalificeret beslutningsgrundlag.
  2. Mere produktivitet: Ved at implementere digitale teknologier kan du maksimere din produktion og minimere spild. Gennem sporing i produktionen og dataanalyse er det lettere at lave behovsberegninger og styre den nødvendige mængde af materialer og produkter.
  3. Bedre bundlinje: Med øget effektivitet og mere produktivitet kommer en bedre bundlinje. Mange tøver med at investere i nye digitaliserede systemer. Men selv om det ofte er en stor investering vil resultaterne hurtigt vise sig ved at virksomheden kan holde fast i markedet og efter nogle år vil pengene komme igen.
  4. Mere bæredygtighed: Digitalisering giver derudover virksomheden mulighed for at implementere intelligente energistyringssystemer. Ved at overvåge og fokusere på bæredygtighed kan din virksomhed medvirke til at beskytte miljøet og styrke dit brand.
  5. Større sikkerhed: Automatiske processer og specielt produktionslinjer hjælper med at minimere menneskelig indblanding. Robotter og kunstig intelligens giver større kontrol og beskytter medarbejderne mod situationer, der kan udvikle sig i farlig retning.

Kontakt BusinessBuddy

hvis vi skal tage en snak om, hvordan du kommer videre med digitalisering. .

Nyeste indlæg

Value Proposition Canvas på dansk

Et nært familiemedlem til Business Model Canvas hedder Value Proposition Canvas. Vi har svært ved at skjule, at Business Model Canvas har en helt særlig

Trivselsundersøgelser?

Det er blevet mere normalt at tale om mental sundhed og velvære på arbejdspladsen i de senere år. Faktisk viste flere medarbejderundersøgelse at langt over

IPA Staff – et HR system

Tiltrækning og fastholdelse af rette medarbejdere, håndting af forskelligheder, udvikling af kompetencer og gennemføre succesfulde organisationforandringer udgør centrale udfordringer for moderne HR-afdelinger. Målet er ikke

HR? Har vi brug for det?

HR? Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad HR egentlig betyder, hvad det indebærer, og hvordan det påvirker virksomheder, er du ikke alene. HR

Har du et spørgsmål?