fbpx

Digitalisering i Øjenhøjde

Jeg blev inviteret af Bo Sachmann, til at holde et webinar om “digitalisering i øjenhøjde” for Arbejdernes Landsbanks erhvervskunder.

Resultatet ser du her under.

Opdraget var at tage et kig på hvad digitalisering egentlig er for en størrelse, og forklare det i et sprog som alle kunne forstå.

EDB på steroider kunne man også kalde det, for det omhandler i mine øjne SÅ meget andet end bare ny software og hardware.

Det handler i bund og grund om forretningsudvikling, og bør tage udgangspunkt i at få effektiviseret virksomhedens processer. Det er ikke de digitale værktøjer, der skal være afgørende. Det er optimeringen og den bedre udnyttelse af tid og ressourcer, der er det vigtigste og kan det afhjælpes ved at implementere digitale værktøjer, jamen så er det dét vi gør.

Jeg kommer i webinaret omkring disse områder:

✔ Digitalisering – hvad er det?
✔ Salgs- og kundeoverblik – CRM
✔ Bogholderi og regnskab – ERP
✔ Beskyttelse mod interne og eksterne trusler – It sikkerhed
✔ Medarbejderdata og udvikling – HR og GDPR
✔ Produkt informationer -PIM
✔ Online markedsføring – SoMe
✔ Finansiering af digitalisering

Der er lagt tydelige slides ind før hvert emne, så du kan spole igennem til du finder lige det du gerne vil høre lidt om.

Dog er afsnittet om Online markedsføring mere en konstatering af at det ikke får nogen omtale for det er altid det dominerende emne, når ord og tanker om digital strategi kommer op. Men digitalisering er virkelig rigtig meget andet end blot online handel. Det er en mulighed for at optimere og forbedre på hele virksomhedens værdikæde.

Nyeste indlæg

Value Proposition Canvas på dansk

Et nært familiemedlem til Business Model Canvas hedder Value Proposition Canvas. Vi har svært ved at skjule, at Business Model Canvas har en helt særlig

Trivselsundersøgelser?

Det er blevet mere normalt at tale om mental sundhed og velvære på arbejdspladsen i de senere år. Faktisk viste flere medarbejderundersøgelse at langt over

IPA Staff – et HR system

Tiltrækning og fastholdelse af rette medarbejdere, håndting af forskelligheder, udvikling af kompetencer og gennemføre succesfulde organisationforandringer udgør centrale udfordringer for moderne HR-afdelinger. Målet er ikke

HR? Har vi brug for det?

HR? Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad HR egentlig betyder, hvad det indebærer, og hvordan det påvirker virksomheder, er du ikke alene. HR

Har du et spørgsmål?