fbpx

Erfaringer og kompetencer

Vores partnere og rådgivere

the vision

from the beginning

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consetur adipisg elit aloma alor tolos.

Claus Østergaard Olsen

Stifter og rådgiver

Claus har mere end 35 års erfaring fra IT, Tele- og Energisektoren, som iværksætter & ejerleder, Adm. Direktør (CEO), Markedsdirektør m.m. hvor han har arbejdet med alle aspekter i virksomhedsdrift og forretningsudvikling. Claus har undervejs også været headhunter i 3 år og de seneste 8 år været virksomhedskonsulent og haft forskellige interim ansættelser – primært på direktions niveau.

Herudover har claus erfaring indenfor bestyrelse arbejde og advisory boards. Claus har et DNA der gør han altid tænker visionært, positivt og i løsninger samt hvordan der kan eksekveres på initiativer for at opnå den ønskede effekt.

Telefonnummer:

+ 45 23 25 77 05

Email:

claus.olsen@senva.dk

Linkedin profil:

Henrik Tipsmark

Partner og rådgiver

Henrik Tipsmark bringer mere end 15 års omfattende erfaring inden for strategisk forretnings- og transformationsledelse fra IT-industrien. Han har beklædt nøglepositioner som divisionsdirektør og direktionsmedlem i Fujitsu Danmark A/S samt som områdedirektør i KMD A/S.

Herudover besidder Henrik kompetencer til at foretage bestyrelses arbejde. Henrik drives af en holistisk tilgang til forretningsudvikling og har en realistisk resultatorienteret indfaldsvinkel med passion for at lede virksomheder gennem succesfulde forandringer.

Telefonnummer:

+ 45 41 71 21 05

Email:

henrik.tipsmark@senva.dk

Linkedin profil:

Claus Jarrels

Partner og rådgiver

Claus har mere end 30 års erfaring inden for IT, telekommunikation, iværksætteri og ledelse, med en bred vifte af ansvarsområder, herunder som administrerende direktør, markedsdirektør, iværksætter og virksomhedskonsulent. Han er ekspert inden for strategiudvikling, forandringsledelse, digital transformation, salgsoptimering, rekruttering og driftsstyring. 

Hans primære drivkraft har været at udvikle mennesker, virksomheder og maksimere deres potentiale. Personligt er Claus ekstrovert med en klar kommunikationsstil og fokus på integritet, kvalitet og empati.

Telefonnummer:

+ 45 29 99 16 16

Email:

claus.jarrels@senva.dk

Linkedin profil:

Jens Grønkjær

Partner og rådgiver

Jens har mere end 30 års enestående erfaring inden for virksomhedsledelse og har efterfølgende dedikeret sin ekspertise som konsulent. Han har blandt andet bestridt stillingen som direktør for 4a og har over 20 års betroet virke i Lemvigh-Müller Gruppen som adm. direktør.

Herudover har Jens et betydeligt engagement indenfor bestyrelsesarbejde. Han har en vedholdende personlighed, der kombineret med hans evne til at navigere i forskellige forretningskontekster og levere resultatorienterede strategier gør ham til en værdifuld ressource.

Telefonnummer:

+ 45 30 71 20 62

Email:

jens.g@senva.dk

Linkedin profil:

Claus Liebmann Christensen

Partner og rådgiver

Claus har en stærk ekspertise inden for IT-ledelse, forretningsudvikling, økonomistyring og forandringsledelse. Som administrerende direktør for voresklinik.info har han været leder af en indkøbsforening, der leverer ydelser og løsninger til mere end 800 praktiserende læger i Danmark.

Med en positiv og imødekommende indstilling, et nysgerrigt og analytisk mindset og et humoristisk glimt i øjet skaber jeg værdi, trivsel og gode vibes for vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

 

Telefonnummer:

+ 45 20 96 74 33

Email:

claus.christensen@senva.dk

Linkedin profil:

Poul Offersen

Partner og rådgiver

Poul Offersen har mere end 30 års erfaring som iværksætter/ejerleder inden for it- handel og kommunikation heraf 20 år i headset.dk A/S og sidenhen som forretningsudvikler. Herudover er han formand for erhvervsforeningen i Odsherreds Erhvervsforum, og aktiv i flere bestyrelser.

Han er ekspert inden for fremtidssikring, driftsoptimering, digitalisering og hans primære drivkraft er at hjælpe ejerledere på områder hvor viden og kompetencer ønskes tilført. At udvikle mennesker, virksomheder og maksimere, ved at synliggøre processer via muligheder.

Personligt er Poul et ligetil menneske med et jævnt temperament der besidder en vedholdenhed og en løsningsorienteret tilgang.

Telefonnummer:

+ 45 40 18 70 91

Email:

poul.offersen@senva.dk

Linkedin profil:

Partner og rådgiver

Telefonnummer:

+45

Email:

@senva.dk

Linkedin profil:

Maja Lehn

Marketing og kommunikation

Maja har en baggrund i servicefag og er uddannet indenfor digital markedskommunikation. Hendes ekspertise dækker bredt indenfor kommunikationsverdenen, med et særligt kommercielt fokus på branding, markedsføring, kommunikation og webdesign.

Herudover har en empatisk, imødekommende og nærværende personlighed med et positivt humør der har en smittende effekt på sine omgivelser. Hun arbejder ambitiøst og målrettet, og stræber efter at skabe succesoplevelser.

Telefonnummer:

+ 45 31 68 20 51

Email:

maja.lehn@senva.dk

Linkedin profil:

Du fortjener at få opfyld behov og ambitioner

Få en uforpligtende sparing med en af vores partnere

the key to success

Practice Areas

Duis cursus, massa a ornare mattis, dui mi pretium mauris, allc dictum purus erat eget magna. Nunc nulla turpis, eleifend non scelerisque egestas, rutrum accumsan mi. In hac habitasse plat dictumst Etiam quis ipsum justo.
family law
98%
drug crimes
94%
tax law
89%
legal advice
100%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Fames ac turpis egestas integer eget. A scelerisque purus semper eget duis at tellus at urna. Pellentesque nec nam aliquam sem et tortor consequat aloma tolos dolort off iytd.