fbpx

senva

Der er et klart formål forbundet med navnet

senva er nemlig sammensat af de engelske ord sense og value – som frit oversat betyder mening og værdi.

Det er derfor vores formål at skabe meningsfuld værdiskabelse i samarbejdet med kunderne, indenfor 

  • Forrretnings- og organisationsudvikling
  • IT & digitalisering

 

Det har også været vigtigt at gøre rådgivning og sparring for mindre og mellemstore virksomheder økonomisk tilgængeligt og eksekverbart – samtidig med at dialogen skal foregå i øjenhøjde og i et let forståeligt sprog.  

Kontakt Claus for et uforpligtende kaffemøde, hvor I kan vende hvad det er netop din virksomhed har brug for.

Du kan fange Claus på tlf. 23 25 77 05 eller mail: claus.olsen@senva.dk 

Claus Østergaard Olsen

Ejer & Rådgiver

Claus har prøvet en del gennem sin karriere, hvor han både har haft vind i sejlene, men også oplevet uforudset modvind hvor der skulle navigeres anderledes.

Claus har mere end 35 års erfaring fra IT-, Tele- og Energibranchen. Claus har startet flere virksomheder (iværksætter) og prøvet faserne fra startup til etableret virksomhed som ejerleder.

Gennemført flere køb og salg af virksomheder, foretaget fusioner, kontraktforhandlinger, due dilligence og organisatoriske sammenlægninger – herunder organisatorisk design.

Foretaget turn arounds, udviklet og vækstet virksomheder – både startup, mellemstore og stor virksomhed.

Gennemført optimeringer og effektiviseringer af arbejdsgange og processer samt implementeret understøttende IT og digitale løsninger.

Været adm. Direktør, salgsdirektør, COO, for flere spændende virksomheder gennem sin karriere. Udarbejdet, forankret og eksekveret strategiplaner. Erfaring med ledelse og organisationsudvikling samt forandringsledelse, sparring og coaching. Stor erfaring med salgsstrategier, salgsoptimering, salgsprocesser, marketing m.m.

Har også været headhunter i 3 år, og foretaget rekrutteringer af alle typer stillinger fra specialister til direktører.

Claus er tidligere aktiv fodboldspiller, nu foregår det mere fra sidelinjen eller foran tv-skærmen. På den mere aktive side holder Claus meget af at spille golf, naturen og være fritidshåndværker.

Jens Grønkjær

Partner & Rådgiver

Jens lever fuldstændig op til betegnelsen – det grå guld.

Jens har mere end 30 års erfaring inden for virksomhedsledelse, herunder som direktør for 4a, specialforretning med salg og udlejning af værktøj, maskiner og entreprenørmateriel til bygge- og anlægsbranchen. Tidligere over 20 års erfaring fra Lemvigh-Müller Gruppen med salg af stål, VVS, værktøj og tekniske produkter til håndværk, industri, transport og offentlige virksomheder.

Erfaring i ledelse, strategiudarbejdelse, salg & marketing, mersalgsprocesser, konceptudvikling, logistik og indkøb, herunder indkøbsforeninger og internationalt samarbejde.

Har arbejdet som salgsdirektør, indkøbschef i industrien, været adm. Direktør af flere omgange, bestyrelsesformand, samt i de senere år været konsulent inden for virksomhedsrådgivning, køb og salg af virksomheder, Search & Selection, netværksdannelse og facilitering.

Gennemført flere opkøb af virksomheder, fusioner, effektiviseringer samt IT-implementeringer.

Jens har også siddet i bestyrelsen i Slagelse Tennisklub i rigtig mange år, været medstifter af Harald Blåtands Laug, medstifter og formand i 21 år for erhvervsnetværket Vestsjælland i fodboldklubben – og så spiller Jens stadig tennis 3 gange om ugen.

Sidst men ikke mindst er Jens en super flink fyr, man kan lære en masse af.

Kontakt Jens for et uforpligtende kaffemøde, hvor I kan vende hvad det er netop din virksomhed har brug for.

Du kan fange Jens på tlf. 30 71 20 62 eller mail: jens.g@senva.dk 

Henrik Tipsmark

Partner & Rådgiver

Henrik er drevet af helheden og de enkelte elementer i værdikæden. Han vil hjælpe han virksomheder til at trives i konkurrenceprægede markeder gennem strategiformulering og eksekvering.

Henriks styrke ligger i virksomheds- og ledelsesrådgivning i kombination med forretnings-, organisatorisk- og digital transformation.

Han kommer med en omfattende erfaring fra tidligere stillinger hvor han ledet forretninger og organisationer gennem omfattende forandringer og gennemført succesfulde fusioner, konsolideringer, turnarounds og vækst.

Privat er Henrik et dedikeret familie menneske og prioriterer tiden med børn, ægtefælle og venner. Han tilbringer meget tid i naturen, dels med familien og med fiskeri og løb, som er en fast del af hans rutine. 

Kontakt Henrik for et uforpligtende kaffemøde, hvor I kan vende hvad det er netop din virksomhed har brug for.

Du kan fange Henrik på tlf. +45 41 71 21 05 eller henrik.tipsmark@senva.dk 

Michael Thimgaard

Advisory Board

Michael er en del af vores advisory board. Han bidrager til
at styrke Senvas forretning gennem sparring og rådgivning.

Michael har selv tidligere været Co-founder og ejerleder
indenfor b2b salg. En virksomhed, som har undergået kraftig vækst- og opkøbsrejse i samarbejde med branche- og kapitalpartnere, til i dag at være Danmarks største aktør indenfor sit felt.

Han har i alle årene primært beskæftiget sig med ledelse,
herunder forandringsledelse -, kulturopbygning og salgsstyring – både som ejerleder og de seneste år som del af en større koncernledelse.
Sideløbende har Michael arbejdet med bestyrelsesarbejde, både i egen virksomhed og som professionelt bestyrelsesmedlem i andre brancher.

Torben Nielsen

Advisory Board

 

Torben er en del af vores Advisory board. Han bidrager med hans indsigt og viden betydelig værdi til vores arbejde her hos senva.  
 
Han er tidligere nationalbankdirektør og har i dag en aktiv rolle som professionelt bestyrelsesmedlem, herudover er han repræsentant for Sjællands Udviklingsalliance.