fbpx

Lær os bedre at kende

Vi er alle seniorer og har drevet forretning både som
iværksætter, ejer eller direktør af mellemstore virksomheder
eller været på direktionsniveau i større virksomheder.

Vi har derfor selv oplevet både medvind og modvind på egen
krop og arbejdet både strategisk, operationelt, organisatorisk,
markedsmæssigt, købt- og solgt virksomheder, fusioneret m.m. –
alt sammen hvad der hører med sig når man driver forretning i
en omskiftelig verden.

Vi fokuserer derfor på at hjælpe ledere og virksomheder med at
undgå faldgruber, udnytte potentialet og skabe de bedste
forudsætninger for succes.

Vores kultur og værdier

Ansvarlighed
Vi udviser ansvarlighed for vores arbejde, for hinanden, vores kunder og det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar og udviser rettidig omhu.
Løsningsorienteret
Vi ser altid løsninger frem for problemer, og vi anvender vores erfaring og kompetencer til at finde brugbare og holdbare løsninger - der giver mening og værdi.
Passionerede
Vi er motiverede og passionerede for at skabe en hverdag der giver mening og værdi for den enkelte og de virksomheder vi samarbejder med.
Integritet
Vi opbygger tillid ved at opføre os ordentligt, ansvarligt og ærligt. Frem for alt har vi integritet, som menneske og som virksomhed. Vi holder hvad vi lover og handler i overensstemmelse med vores værdier. Walk the talk..
Previous slide
Next slide

”Hos senva er vi et team med høj menneskelig og faglig kompetence som i fællesskab ”sliber kniven” for hele tiden at blive klogere og dygtigere. Vi har skabt et tæt og godt fællesskab, med et uformelt og sjovt arbejdsmiljø – hvor vi altid gør vores bedste, og selvfølgelig udviser ansvarlighed og integritet i samarbejdet med vores kunder og forretningsforbindelser. Alt sammen for at sikrer at du som kunde får den bedste løsning og oplevelse i samarbejdet med os."

Vores partnere

Claus Østergaard Olsen

Stifter og Rådgiver

Claus har mere end 35 års erfaring fra IT, Tele- og Energisektoren, som iværksætter & ejerleder, Adm. Direktør (CEO), Markedsdirektør m.m. hvor han har arbejdet med alle aspekter i virksomhedsdrift og forretningsudvikling. Claus har undervejs også været headhunter i 3 år og de seneste 8 år været virksomhedskonsulent og haft forskellige interim ansættelser – primært på direktions niveau.

Herudover har claus erfaring indenfor bestyrelse arbejde og advisory boards. Claus har et DNA der gør han altid tænker visionært, positivt og i løsninger samt hvordan der kan eksekveres på initiativer for at opnå den ønskede effekt.


+ 45 23 25 77 05 
claus.olsen@senva.dk

Henrik Tipsmark

Partner og Rådgiver

Henrik Tipsmark bringer mere end 15 års omfattende erfaring inden for strategisk forretnings- og transformationsledelse fra IT-industrien. Han har beklædt nøglepositioner som divisionsdirektør og direktionsmedlem i Fujitsu Danmark A/S samt som områdedirektør i KMD A/S.

Herudover besidder Henrik kompetencer til at foretage bestyrelses arbejde. Henrik drives af en holistisk tilgang til forretningsudvikling og har en realistisk resultatorienteret indfaldsvinkel med passion for at lede virksomheder gennem succesfulde forandringer.

+ 45 41 71 21 05
henrik.tipsmark@senva.dk

Claus Jarrels

Partner og Rådgiver

Claus har mere end 30 års erfaring inden for IT, telekommunikation, iværksætteri og ledelse, med en bred vifte af ansvarsområder, herunder som administrerende direktør, markedsdirektør, iværksætter og virksomhedskonsulent. Han er ekspert inden for strategiudvikling, forandringsledelse, digital transformation, salgsoptimering, rekruttering og driftsstyring. 

Hans primære drivkraft har været at udvikle mennesker, virksomheder og maksimere deres potentiale. Personligt er Claus ekstrovert med en klar kommunikationsstil og fokus på integritet, kvalitet og empati.

+ 45 29 99 16 16
claus.jarrels@senva.dk

Jens Grønkjær

Partner og Rådgiver

Jens har mere end 30 års enestående erfaring inden for virksomhedsledelse og har efterfølgende dedikeret sin ekspertise som konsulent. Han har blandt andet bestridt stillingen som direktør for 4a og har over 20 års betroet virke i Lemvigh-Müller Gruppen som adm. direktør.

Herudover har Jens et betydeligt engagement indenfor bestyrelsesarbejde. Han har en vedholdende personlighed, der kombineret med hans evne til at navigere i forskellige forretningskontekster og levere resultatorienterede strategier gør ham til en værdifuld ressource.

+ 45 30 71 20 62
jens.g@senva.dk

Claus Liebmann Christensen

Partner og Rådgiver

Claus har en stærk ekspertise inden for IT-ledelse, forretningsudvikling, økonomistyring og forandringsledelse. Som administrerende direktør for voresklinik.info har han været leder af en indkøbsforening, der leverer ydelser og løsninger til mere end 800 praktiserende læger i Danmark.

Med en positiv og imødekommende indstilling, et nysgerrigt og analytisk mindset og et humoristisk glimt i øjet skaber jeg værdi, trivsel og gode vibes for vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

+ 45 20 96 74 33 
claus.christensen@senva.dk

Poul Offersen

Partner og Rådgiver

Poul Offersen har mere end 30 års erfaring som iværksætter/ejerleder inden for it- handel og kommunikation heraf 20 år i headset.dk A/S og sidenhen som forretningsudvikler. Herudover er han formand for erhvervsforeningen i Odsherreds Erhvervsforum, og aktiv i flere bestyrelser.

Han er ekspert inden for fremtidssikring, driftsoptimering, digitalisering og

Hans primære drivkraft er at hjælpe ejerledere på områder hvor viden og kompetencer ønskes tilført. At udvikle mennesker, virksomheder og maksimere, ved at synliggøre processer via muligheder.

 

Personligt er Poul et ligetil menneske med et jævnt temperament der besidder en vedholdenhed og en løsningsorienteret tilgang.

+ 45 40 18 70 91
poul.offersen@senva.dk

Maja Lehn

Marketing og kommunikation

Maja har en baggrund i servicefag og er uddannet indenfor digital markedskommunikation. Hendes ekspertise dækker bredt indenfor kommunikationsverdenen, med et særligt kommercielt fokus på branding, markedsføring, kommunikation og webdesign.

Herudover har en empatisk, imødekommende og nærværende personlighed med et positivt humør der har en smittende effekt på sine omgivelser. Hun arbejder ambitiøst og målrettet, og stræber efter at skabe succesoplevelser

+ 45 31 68 20 51
maja.lehn@senva.dk

Vores advisory board

Michael Thimgaard

Advisory board

Michael er en del af vores advisory board. Han bidrager til
at styrke Senvas forretning gennem sparring og rådgivning.

Michael har selv tidligere været Co-founder og ejerleder
indenfor b2b salg. En virksomhed, som har undergået kraftig vækst- og opkøbsrejse i samarbejde med branche- og kapitalpartnere, til i dag at være Danmarks største aktør indenfor sit felt.

Han har i alle årene primært beskæftiget sig med ledelse,
herunder forandringsledelse -, kulturopbygning og salgsstyring – både som ejerleder og de seneste år som del af en større koncernledelse.
Sideløbende har Michael arbejdet med bestyrelsesarbejde, både i egen virksomhed og som professionelt bestyrelsesmedlem i andre brancher.

Torben Nielsen

Advisory board

Torben er en del af vores Advisory board. Han bidrager med hans indsigt og viden betydelig værdi til vores arbejde her hos senva.  
 
Han er tidligere nationalbankdirektør og har i dag en aktiv rolle som professionelt bestyrelsesmedlem, herudover er han repræsentant for Sjællands Udviklingsalliance.